Från och med dagens datum har VetidA uppdaterat sina priser. Enstaka småändringar här och där men framförallt har jag valt att ändra debiteringssättet för utkörningen.

Den tidigare så kallade inställelseavgiften och även körkostnaden är borttagen och har ersatts av en utkörningskostnad istället.

Anledningen till att jag valt att ändra på det är att det blir lättare för mig att debitera rättvist och ge exakt prisuppgift. Nu spelar det ingen roll i vilken kommun du befinner dig i utan det är hur lång körtid som jag får som räknas.

Startavgiften för alla hembesök är 300 kr. I denna ingår en resa på 10 minuter tur och retur. Det innebär att bor du centralt i Kristianstad så betalar du endast denna kostnad.

Bor du lite längre iväg så betalar du startavgiften samt 150 kr för varje ny påbörjad 10-minuters körtid. Alltså om du bor 20 minuter bort så betalar du 300 + 150 kr = 450 kr totalt för att jag kommer ut till dig. Bor du 27 minuter bort betalar du 300 + 2×150 kr = 600 kr totalt.

Kostnaden motsvarar för de flesta vad inställelseavgift + resekostnad blev tillsammans, men för några så innebär det en lägre kostnad eftersom de bodde precis innanför Hässleholms eller Östra Göinge Kommun.

Ni hittar den uppdaterade prislistan här. 

Har du prisförfrågningar är du alltid välkommen att skicka ett e-post till info@vetida.se så ska jag ge en så exakt prisuppgift som möjligt. 

Glada hälsningar Ida, din hemveterinär 

Kategorier: Tjänster