Jag som driver VetidA heter Ida Pettersson och blev utexaminerad veterinär från Köpenhamns Universitet i maj 2011. Sedan dess har jag arbetat som veterinär på flera olika smådjurskliniker och djursjukhus i södra Sverige. Förutom att vara hemveterinär arbetar jag som klinikveterinär på Ronneby Veterinärklinik i Ronneby. Vill ni veta mer om mina tidigare erfarenheter och utbildning kan ni läsa om det här.

Personligt bemötande och stressfri veterinärvård har alltid legat mig varmt om hjärtat och jag har sedan jag blev färdigutbildad drömt om att ha en egen mobil verksamhet där jag kan få ge en personlig, stressfri veterinärvård i hemmiljö. Under sommaren 2017 börjar min verksamhetn i mindre skala för att utökas efterhand. Under 2017 genomgick jag en onlineutbildning för att bli Fear Free Certified Professional vilket innebär att jag har fått lära mig att känna igen stress, ångest och rädsla hos hund och katt samt hur man kan reducera dessa vid veterinärbesöket. Jag vill helt enkelt ge det bästa veterinärbesöket som möjligt för era familjemedlemmar.

Förutom att jag är legitimerad veterinär är jag hundinstruktör och arrangerar hundkurser genom min verksamhet AgilidA sedan 2014.

Kontakta VetidA

SMS till 0702-51 31 24
Mail till info@vetida.se

Öppettider är tisdagar och onsdagar för hembesök. Vid akuta ärenden hänvisar jag i första hand till jourhavande veterinärer i området.

Följ Vetida på Facebook