VetidA är din hemveterinär i nordöstra Skåne. VetidA drivs av legitimerad veterinär Ida Pettersson som kommer till dig när du har tid och tar hand om ditt djur på bästa sätt i er trygga omgivning.

VetidA fokuserar på veterinärvård för hund och katt samt i begränsat omfång även gnagare. VetidA erbjuder olika veterinära tjänster och kommer antingen hem till dig på hembesök eller så kommer du på besök hos en av VetidA’s olika samarbetspartners.

Ledorden för VetidA’s tjänster är Harmoni, Förtroende och Flexibilitet.

Harmoni

För mig är det av yttersta vikt att besöket är harmoniskt. Både du och ditt djur ska känna er lugna och trygga. Besöket ska vara så stressfritt som möjligt för alla partner. Att slippa transport och vistelse på en stressig klinik är en avgörande faktor. Jag är Certified Fear Free Professional och har genomgått utbildning för att känna till och minska stress, oro och ångest hos ditt djur.

Förtroende

Jag uppskattar den personliga kontakten med mina kunder och värderar högt att du som kund får förtroende för mig som veterinär. Jag utför det som jag anser är säker och god vård av ditt djur men kommer vara tydlig och ärlig med vad som ligger utanför min kompetens. Självklart hjälper jag dig att hitta bästa möjliga veterinärvård hos annan veterinär när det behövs. Som kund kan alltid känna sig trygg att kontakta mig när de är orolig för ditt djur, jag ser till djurets bästa – oavsett om det är hos mig eller hos någon annan veterinär.

Flexibilitet

Jag vet hur det är i dagens stressiga samhälle och hur svårt det är att få allt att gå ihop. Därför erbjuder jag en flexibilitet utöver det vanliga. Jag kommer hem till dig eller så ses vi på hundklubben, i djuraffären eller hos en annan samarbetspartner. 

Kontakta VetidA

SMS till 0702-51 31 24
Mail till info@vetida.se

Öppettider är tisdagar och onsdagar för hembesök. Vid akuta ärenden hänvisar jag i första hand till jourhavande veterinärer i området.

Följ Vetida på Facebook