Hej alla!

Som en del av er redan vet så flyttar jag till Blekinge i februari vilket innebär att VetidA’s tjänster kommer att begränsas hädanefter. VetidA kommer fortfarande bedrivas i Kristianstad men i en mindre omfattning än tidigare. 

VetidA kommer framöver att koncentrera sig på tre tjänster:

  • Hemavlivningar
  • Kullbesiktningar 
  • Lättare veterinärvård hos samarbetspartners 

VetidA kommer tyvärr inte kunna erbjuda andra tjänster än dessa inom närmsta framtiden. Det innebär att om du önskar ett hembesök av annan anledning (undersökning, kloklippning, vaccination) får jag be dig kontakta en annan veterinär. Distriktveterinärerna i Kristianstad gör också hembesök.

Du är fortsatt välkommen att boka tid för kullbesiktningar och hemavlivningar precis som tidigare. VetidA har nu inga bestämda öppettider utan jag gör hembesök efter överenskommelse.  

Du är också varmt välkommen att besöka någon av mina Drop-In mottagningar hos samarbetspartners. Dessa kommer att planeras in när flytten är avklarad och annonseras på Facebook precis som tidigare. 

Jag beklagar att detta innebär besvär för några av er men jag hoppas vi ses igen så småningom. 

I övrigt önskar jag er en fortsatt god start på 2019!

Med vänliga hälsningar Ida

Kategorier: Tjänster